R hotel experiences

Gelegen in een oase van groen, aan de voet van de befaamde « Côte de La Redoute » in Remouchamps, beschikt het vier sterren R hotel experiences over 53 kamers en suites voorzien van alle comfort met een exclusief design en een uitzonderlijk zicht op de Amblève vallei.

R hotel Remouchamps

Diensten

Het hotel biedt u alle mogelijke diensten aan. Ontdek de inventieve keuken in zijn gezellige bar & restaurant Unami, of herbron u in het hedendaagse wellness centrum « Performe » en geniet van de beste high tech infrastructuur in het seminarie centrum met een totale oppervlakte van 285 m² en een capaciteit tot 500 personen.

R hotel receptie

“Gelegen in de nabijheid van verschillende toeristische, sportieve, culturele en economische sites biedt het hotel u de mogelijkheid om verscheidene en verrijkende ervaringen te beleven in de streek.”

R-Hotel situation

Gemakkelijk bereikbaar en dicht bij verschillende grote steden, ligt het hotel tevens niet ver van het circuit van Spa Francorchamps, op minder dan 20 minuten van het TGV station Liège Guillemins en op slechts 1 uur van de Brusselse Nationale luchthaven.

Of u nu verblijft voor professionele of privé doeleinden, voor 1 nacht of 1 week, of u nu op zoek bent naar goede tips of gewoon de rust, R hotel is de ideale plaats om te genieten van een persoonlijk onthaal dankzij het professionalisme van het volledige team en de aangeboden diensten zoals de bagageruimte, wifi en telefoon in de kamer.

Een grote parking met een capaciteit van 150 plaatsen, geschikt voor alle soorten voertuigen, alsook 2 laadpalen voor elektrische wagens zijn gratis ter uwer beschikking.