Kamers

Al onze kamers en suites genieten van een innovatief design in een gezellige atmosfeer met warme tinten, parket en veel lichtinval dankzij onze grote ramen waardoor u kan genieten van de nabije natuur.

Onze kamers hebben een oppervlakte van 23 tot 38 m² en beschikken allen over airconditioning, een 49 inch smart TV, kluisje, telefoon en gratis wifi. De privé badkamer beschikt over een haardroger, make-up spiegel, onthaalprodukten en een apart toilet.

Als extra attentie bieden wij u graag een fles water van 1L aan.

Confort

Onze comfortkamers ademen wonderlijk de stijl en atmosfeer van het hotel uit. Beschikbaar als dubbel en twin, met een oppervlakte van 23 m² en een privé badkamer met inloopdouche, bieden deze kamers u het perfecte evenwicht tussen comfort, design en functionaliteit.

+

Junior Suites

Met z’n 34 m², voorzien van een ontspannings- en leeshoek en een Nespresso machine, bieden onze Juniorsuites voor zowel zakenklanten als toeristen een mooi evenwicht tussen comfort en elegantie door z’n unieke materialen.

+

Familie Suites

Onze 5 ruime familie suites van 38 m², verder verwijderd van de andere kamers, combineren charme en prestige. Ze verzekeren u van een optimaal comfort en beantwoorden aan de verwachtingen van de meest veeleisende gasten...

+
Boek
een kamer