Ontdek het R hotel experiencesNieuw

Onze ervaringen,
Uw momenten

Op zoek naar een hotel, gastronomie of wellness & fitness? Een locatie voor business, een event of gewoon een ontspannend dagje eruit? Dan bent u bij R hotel experiences aan het juiste adres!

De locatie bij uitstek voor een weekendje weg met vrienden

R hotel experiences staat voor een heerlijk uitje vol ontspanning, activiteiten en fun. Ideaal om in alle rust te herbronnen, en toch vlak bij de levendige centra.


Experiences-vrienden

Een formule voor iedereen

Het R hotel experiences, op een steenworp van het fiets- en wandelnetwerk RAVeL en de Ardennen, is de ideale uitvalsbasis voor heerlijke wandel- of fietstochten. Perfect voor een tripje met de vrienden! Geen fiets of mountainbike bij? Geen probleem: in de kelder van het hotel vindt u bij Bicyclic een winkel die volledig in het teken staat van de fiets. Ukunt er ook fietsen huren. Het hotel beschikt met Performe ook over een wellnesscenter van 900 m2, met al het denkbare materiaal en gekwalificeerde coaches die u helpen bij uw fitnesssessies of groepslessen.

Samen genieten van een glas of een lekkere maaltijd

In restaurant Umami, met terras en zicht op de vallei, kunt u ’s morgens, ’s middags en ’s avonds terecht voor een lekkere maaltijd. De menukaart is even verfijnd als uitgebreid. En in de cocktailbar breit u ongetwijfeld nog een memorabel vervolg aan de avond! Proef er zeker eens Elfique van het vat, een ambachtelijk amberbier dat op een boogscheut van het hotel wordt gebrouwen.

Experiences-vrienden
Experiences-vrienden

Samen in de wellness

Geniet voor of na de bubbels in de bar ook eens van de wellnessruimte van R hotel experiences. Het zwembad en de spa (sauna, hamam en jacuzzi) kijken uit op de omringende natuur en zijn voor u geopend van 9 tot 21 uur.

Experiences-vrienden

En ook

  • Wandeling in Spa, op 15 km
  • Shopping & entertainment in Luik, op 20 km
  • De Ardennen vlakbij
  • Beklimming van La Redoute met de fiets, op 200 m van het hotel
Experiences-vrienden

Speciaal aanbod Ontdek onze packages

Séjours Découverte, Gastronomique, Sportif, ...

Ontdekken