Ontdek het R hotel experiencesNieuw

Onze ervaringen,
Uw momenten

Op zoek naar een hotel, gastronomie of wellness & fitness? Een locatie voor business, een event of gewoon een ontspannend dagje eruit? Dan bent u bij R hotel experiences aan het juiste adres!

De locatie bij uitstek voor kostbare romantiek

In R hotel experiences is het zalig met z’n tweetjes genieten in een idyllische omgeving. Vlakbij vindt u tal van romantische en pittoreske plekjes die erop wachten om ontdekt te worden.


Experiences-tweetjes

Ontspanning met twee

Van ‘s morgens tot ‘s avonds krijgt u alles wat u van een romantisch weekendje verwacht. Bij R hotel experiences worden zowel de jonge koppeltjes als 'liefde op leeftijd' verwend! Maar ook al wie eens lekker wil luieren, op ontdekking gaan of zich sportief wil uitleven. 53 kamers waarvan 9 suites staan voor u klaar. Gun uzelf zeker ook een flinke portie welzijn in onze wellnessruimte. Het R hotel experiences, op een steenworp van het fiets- en wandelnetwerk RAVeL en de Ardennen, is de ideale uitvalsbasis voor heerlijke wandelingetjes hand in hand, of op de fiets. Wie geen fiets bijheeft, kan er een van het hotel gebruiken.

Etentje bij kaarslicht

In restaurant Umami, met terras en zicht op de vallei, kunt u ’s morgens, ’s middags en ’s avonds terecht voor een lekkere maaltijd. De menukaart is even verfijnd als uitgebreid en u geniet in alle privacy van enkele gestolen momenten met twee. In de gezellige salon kunt u uw tête-à-tête in alle rust afsluiten.

Experiences-tweetjes
Experiences-tweetjes

Natuur en wellness

Voor of na uw wandeling ontspant u zich in het zwembad en de spa (sauna, hamam en jacuzzi), met zicht op de omringende natuur. U kunt er terecht van 9 tot 21 uur.

Experiences-tweetjes

En ook

  • Wandeling in Spa, op 15 km
  • Shopping & entertainment in Luik, op 20 km
  • De Ardennen vlakbij
Experiences-tweetjes

Speciaal aanbod Ontdek onze packages

Séjours Découverte, Gastronomique, Thermes de Spa, ...

Ontdekken