Ontdek het R hotel experiencesNieuw

Onze ervaringen,
Uw momenten

Op zoek naar een hotel, gastronomie of wellness & fitness? Een locatie voor business, een event of gewoon een ontspannend dagje eruit? Dan bent u bij R hotel experiences aan het juiste adres!

De locatie bij uitstek voor ontspannende gezinsuitjes

In R hotel experiences geniet u in een rustige omgeving van allerlei leuke activiteiten voor jong en oud. Niet alleen in het hotel, maar ook in de groene omgeving kunt u zalig herbronnen met het hele gezin.


Experiences-familie

Gezinswandelingen

Het R hotel experiences, op een steenworp van het fiets- en wandelnetwerk RAVeL en de Ardennen, is de ideale uitvalsbasis voor heerlijke wandel- of fietstochten. Leuk voor mooie gezinsuitjes en de ideale gelegenheid om meer te weten te komen over de fauna en flora in de streek. Geen fiets of mountainbike bij? Geen probleem: in de kelder van het hotel vindt u bij Bicyclic een winkel die volledig in het teken staat van de fiets. Bovendien kunt u er ook fietsen huren. Ook Luik en Spa zijn niet veraf: boeiende plekken voor cultuur, ontspanning en plezier met de hele familie.

Wellness voor groot en klein

Na al die activiteiten is het heerlijk ontspannen in de wellnessruimte van R hotel experiences. Het zwembad en de spa (sauna, hamam en jacuzzi) kijken uit op de omringende natuur en zijn voor u geopend van 9 tot 21 uur.

Experiences-familie
Experiences-familie

Tafelen met het hele gezin

In restaurant Umami met terras en zicht op de vallei kunt u ’s morgens, ’s middags en ’s avonds terecht voor een lekkere maaltijd. Gezellig met het gezin rond de tafel, maar ook een gezelschap van 14 mensen is van harte welkom.

Experiences-familie

En ook

  • De grotten van Remouchamps, op 1 km
  • Le Monde Sauvage, Aywaille, op 4 km
  • Forestia, La Reid, op 6 km
  • Plopsa, Coo, op 15 km
  • Parc Chlorophylle, Manhay, op 25 km
Experiences-familie

Speciaal aanbod Onze voordelen voor het gezin

5 familiesuites, voorkeurstarief voor verschillende activiteiten met het gezin, ...

Ontdekken