Ontdek het R hotel experiencesNieuw

Onze ervaringen,
Uw momenten

Op zoek naar een hotel, gastronomie of wellness & fitness? Een locatie voor business, een event of gewoon een ontspannend dagje eruit? Dan bent u bij R hotel experiences aan het juiste adres!

De locatie bij uitstek voor seminaries, teambuildings en meetings

Bij R hotel experiences vergadert u in het groen met medewerkers, klanten of partners terwijl u geniet van een hoogstaande brunch. Zo koppelt u het nuttige aan het aangename.


business experience

Moduleerbare zalen

Naast ontspanning biedt R hotel experiences alle technologie en materiaal, zodat uw teams in alle rust kunnen doorwerken. De vergaderzalen op bijna 400 m2 zijn op maat moduleerbaar en geschikt voor 8 tot 300 personen. Wie daarna nog een bedrijfsfeest wil organiseren, kan terecht in een open space en een buitenesplanade met mogelijkheid tot het plaatsen van een feesttent. Een van de vele verrassende bijzonderheden van het hotel zijn de speelse knipogen naar de wielersport, zoals de namen van de vergaderzalen.

Teambuilding

R hotel experiences, vlak bij het wandel- en fietsnetwerk RAVeL en de Ardennen, is ook de ideale uitvalsbasis voor ontspannende of stevige wandelingen en fietstochten als teambuilding of om klanten te ontmoeten op een plezante manier. In het hotel staan fietsen klaar, wij helpen u ook bij het organiseren van events op maat.

business experience
business experience

Businesslunch

Voor een snelle en verfijnde zakenlunch of een gezellig etentje met collega’s staat het restaurant Umami met terras op een oppervlakte van 750 m2 ter beschikking. Elke lunch biedt Umami een dagspecialiteit aan 17€, evenals een volledige twee- of driegangenlunch aan 25€ en 32€.

business experience

En ook

  • Vergaderruimte: verschillende moduleerbare zalen en ruimtes
  • Organisatie van specifieke events: congressen, bedrijfsfeesten, productlanceringen, huwelijksfeesten,...
  • Mogelijkheid tot teambuildingsactiviteiten per fiets vanuit het hotel (beklimming van La Redoute, RAVeL,...)
business experience

Speciaal aanbod Ontdek al onze businessmogelijkheden

Neem contact op om een businessevent te organiseren.

Contact opnemen